Saturday, 18 October 2014

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

Success In This Industry Is Not In Finding The Right Person, But Becoming The Right Person - Dr. Forest C. Shaklee


Hai geng-geng gorjes..untuk cabaran yang ke-5 ni..kita nak cerita kat uollss yang tertanya-tanya macam mana ya cara nak dapatkan keahlian shaklee secara percuma ni?..mesti ada yang nak tahu kan..tapi malu nak tanya..than pendam di lubuk hati yang paling dalam (haa gitu)..tak apa..jom story dengan kita ^^




Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma
Jom Jadi Ahli - Goggle Pic


19 October 2014
Dear Diary,

Korang yang nak jadi ahli mesti dah rasa sendiri shaklee effect yang korang dapat kan dan ada yang dah berkongsi rasa dengan keluarga, kawan-kawan, saudara-mara dengan semua lah..so apa kata uolss daftar ahli dan rasai sendiri benefit yang weolss dah rasa ^^ macam mana nak jadi ahli percuma? macam ni...

Buat pembelian sebanyak 200 point uv (unit volume)

kita cerita macam mana okey..senang je..apa kata korang kumpul order dengan kawan-kawan or family ataupun untuk makan sendiri pun boleh, tak kisah lah mana-mana pun.. dalam sekitar 200 point uv (unit volume) bersamaan dengan RM 680 nilai pembelian macam tu lah lebih kurang dalam 1 resit..untuk layakkan korang dapat (free member rm65), (cash bonus bernilai RM30+)..kat situ je dah save sampai rm100..kalau tak tahu macam mana nak dapatkan semua tu..kita boleh bagi suggestion kat korang..




cara dapat keahlian shaklee percuma
Beli 6 ESP (Free Member)

Contoh 1 : Beli ESP Promo bulan ni (october) - 6 Tong X RM 150 (Retail price)  = RM 900 (Retail Price) (dapat free 1 tong lagi hanya untuk bulan ini sahaja) dekat sini je dah untung setong lagi + rebate cash,tu belum kira harga ahli lagi tu (nak tahu kenalah jadi ahli dulu)..UV (point) pula kiraan macam ni 1 tong ESP = 39uv jadinya 6 tong x 39uv = 234uv (uv lebih dari 200 so automatik layak mendaftar ahli secara percuma)


ATAU


cara dapat keahlian shaklee percuma
Beli 3 SCP (Free Member)

Contoh 2 : Beli 3 kotak Collagen Powder - 3 kotak x RM 298 (Retail Price) = RM 894 (Retail Price), kat sini dah dapat rebate cash,tu belum kira harga ahli lagi tu (nak tahu kenalah jadi ahli dulu)..UV (point) pula kiraan macam ni 1 kotak SCP = 74 uv x 3 kotak = 222 uv (uv lebih dari 200 so automatik layak mendaftar ahli secara percuma)

ATAU


cara dapat keahlian shaklee percuma
Beli 2 Vivix (Free Member)

Contoh 3 : Beli 2 Botol Vivix - 2 botol x RM 475 (Retail Price) = RM 950 (Retail Price),kat sini dah dapat rebate cash + free postage,  tu belum kira harga ahli lagi tu (nak tahu kenalah jadi ahli dulu)..UV (point) pula kiraan macam ni 1 botol vivix = 118 uv x 2 = 236 uv (uv lebih dari 200 so automatik layak mendaftar ahli secara percuma) 


Senang kan, ni antara contoh-contoh belian untuk korang refer..tak semestinya beli ni je dapat ahli free..untuk belian produk shakleee yang lain pun boleh..yang penting kena dengan syarat wajib..minimum 200 point uv (unit volume) ^^



Sedikit Boleh jadi Banyak - Goggle Pic



Antara kelebihan Menjadi Ahli shaklee

kita nak cerita sikit apa benefit yang korang dapat kalau korang join ahli Shaklee ni..bukan suka-suka suruh join tau..banyak kelebihannya..tak rugi pun..

Pertama, korang boleh beli produk Shaklee dengan harga ahli yang jauh lebih murah (Jimat sampai 15%-25% tau) sangat 'wow' kan..bestnye!! lagi...
Kedua, korang dah lah consumer tegar Shaklee, walaupun untuk makan sendiri je korang pun layak dapat bonus setiap pertengahan bulan jugak, kira macam cash back gitu..syok!!..lagi..ada..
ketiga, dari makan sendiri bila dah rasa bonus, korang pun boleh je nak buat income dari bershaklee ni..macam kitorang..kedai online dibuka 24/7 hanya dirumah..best kan..tak teringin ke? ^^
keempat, korang boleh bantu keluarga dan saudara - mara terdekat untuk beli produk shaklee dengan harga keahlian korang, dari situ korang pun dapat point uv (unit volume) terkumpul than dapat lah kumpul untuk bonus bertingkek-tingkek..awesome kan..ada lagi..
kelima, tak payah nak simpan stock bebanyak kat rumah, kalau rajin boleh terus terjah branch shaklee berdekatan, kalau kurang rajin..ONLINE di www.shaklee2u.com.my kan ada, semua kat hujung jari..click - click settle..barang terus di hantar ke depan pintu..^^


cara dapat keahlian shaklee percuma
Start to be Great - Goggle Pic

Banyak kan kelebihan jadi ahli ni..tak perlu tunggu-tunggu, tak perlu nanti-nanti..jom join weoolss..kita story-story panjang lebar lagi..tata..Assalamualaikum!



Cabaran Blogging bersama GenkiMomma, Awek Cute, Love &








08.30 19/10/2014
Aten Bestie


22 comments:

  1. lengkap siap cara kiraan lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang..tak payah orang nak tanya 40X benda sama..ngeh3

      Delete
  2. Wah..bole jadi cikgu ni..ingo sgt lengkap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cita-cita nak jadi cikgu tak kesampaian..hehe..ingo pon bole la faha..haha

      Delete
  3. ini dah buat task no 10 sekali ni.. lengkap dengan faedah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..nanti task 10 tuka la lain..hehe

      Delete
  4. Saya sendiri dapat free membership. Memang tak berbaloi..

    ReplyDelete
  5. Sapa yang gunakan promo ESP tu memang untungla.

    ReplyDelete
  6. haha..comey nye korang explain. good job sistas ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..macam cikgu tadika ajar murid..haha

      Delete
  7. mmg rugi la kalau x grab free membership ni..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Hehehe..nk jadi cikgu mate tadika bole..^^

      Delete